Har du ett byggprojekt vi kan hjälpa till med?

BEGÄR OFFERT

Pallenkvist Allservice AB

Pallenkvist Allservice AB anlitas av både privatpersoner och företag, för såväl små som stora uppdrag. Som totalentreprenör tar vi ansvar för hela projektet.
Vi löser det mesta, detta innebär att vi åtar oss lite ovanliga jobb. Exempel på detta kan vara att lyfta in din badtunna eller vara en extra hand på ditt privata renoveringsobjekt.

Vi är personliga och enkla att ha att göra med. Du har en och samma kontaktperson genom hela projektet – även om det är flera yrkesgrupper inblandade. Vi håller vad vi lovar och avslutar aldrig uppdraget förrän du är nöjd.

Välkommen till oss om du ett projekt som du vill ha hjälp med kontakta oss gärna.

En trygg byggpartner

Ända sedan starten har vi gjort många uppdrag åt privatpersoner, både som totalentreprenör och underentreprenör. Att arbeta hemma hos människor är alltid speciellt och det ställer höga krav på oss. Med vår erfarenhet i ryggen vet vi vikten av att passa tider, ha ordning och reda och att ha en nära dialog med dig som kund. För det är ju tillsammans som vi tar fram den bästa lösningen. Alla våra medarbetare besitter en väldigt hög social kompetens och har alltid målet att du som kund ska bli riktigt nöjd.

Vi utför alla typer av jobb åt privatpersoner. Vi fixar ditt kök, bygger om ditt badrum och byter panel mm…
Kvalitet hos såväl våra samarbetspartners som hos oss leder till en slutprodukt av högsta klass.

Trusted Partners

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco.

BEGÄR OFFERT

Behöver du renovera? Ta kontakt med oss och vi ger dig offertförslag.

  NAMN *
  EFTERNAMN *
  E-POSTADRESS *
  TELEFONNUMMER

  ÄMNE

  HUR KAN VI HJÄLPA?